Siirry sisältöön

Kesälukion pelisäännöt

Pelisäännöt on laadittu sinun ja muiden kesälukiolaisten turvallisuuden ja viihtyvyyden takaamiseksi. Käy nämä säännöt läpi yhdessä vanhempiesi kanssa ennen kesälukion aloittamista, jotta sinua koskevat vastuukysymykset olisivat selvät järjestäjän ja huoltajiesi välillä.

  1. Noudata kesälukion rehtorin, opintotoimiston, opettajien ja valvojien antamia ohjeita.
  2. Ole läsnä kesälukion kaikilla opetuskerroilla ja noudata annettuja aikatauluja. Ilmoita, jos jostakin syystä joudut jäämään pois sovitusta ohjelmasta kesälukion aikana.
  3. Jos kohtaat vaikeuksia, keskustele niistä opintotoimiston, kesälukion rehtorin ja/tai valvojien kanssa. Voit tehdä sen täysin luottamuksellisesti.
  4. Ole hienovarainen ja osoita ymmärtämystä oppilastovereitasi ja lähimmäisiäsi kohtaan. Koulussa toimitaan koulun edellyttämällä tavalla!
  5. Huolehdi tavaroistasi ja rahoistasi. Kesälukio on vakuuttanut sinut tapaturman varalta, mutta omista vakuutuksestasi sinun tulee huolehtia itse.
  6. Päihdeaineiden käyttö kesälukioissa on ehdottomasti kielletty. Huom. Vakuutus ei korvaa vahinkoja, jotka aiheutuvat alkoholin tai muun huumaavan aineen käytöstä.
  7. Kesälukioissa ei saa kiusata ketään, eli kursseillamme on nollatoleranssi kiusaamisen suhteen. Jos havaitset kiusaamista, kerro siitä heti opettajalle tai valvojalle.
  8. Säännönmukaisesta lääkityksestäsi sinun tulee huolehtia itse. Sinun on ilmoitettava mahdollisista allergioista ja muista sairauksista etukäteen kesälukion opintotoimistoon tai rehtorille, jotta ne voidaan ottaa huomioon.

Mikäli näitä sääntöjä rikkomalla vaarannat oman tai toisten turvallisuuden tai käytökselläsi vaikeutat kesälukion ohjelman toteutumista suunnitellulla tavalla, sinut voidaan lähettää kotiin kesken kesälukion.

Ota yhteyttä

Opintotoimisto
(09) 7742 420
helsinginkesalukio@heo.fi