Siirry sisältöön

Mitä hintaan sisältyy?

HEOn lukuvuosi on kokonaisuus, jossa opiskelu on maksullista. Opiskelun hintaan sisältyy monisteet ja palvelut. Maksullisilla opintolinjoilla on kaikilla sama hinta.

Asuntolassa asuvilla opiskelijoilla on täysihoito maanantaista perjantaihin. Muualla asuville kuuluu yksi lämmin ateria lähiopetuspäivinä opiskelijaravintolassa. Opiskelu HEOssa on päätoimista ja opiskelijat ovat oikeutettuja hakemaan Kelan opintotukea ja opintotuen asumislisää.

Opintojen perushinta

Opintojen hinta on 3550 € lukuvuosi. Summa on mahdollista maksaa erissä. Hinta sisältää opintosuunnitelman mukaisesti luennot, tentit, harjoitukset, projektityöt, retket ja vierailut sekä tarvittava monisteet ja materiaalit. Opiskeluun sisältyy yksi ateria noutopöydästä lähiopetuspäivinä. Opiskelijat ovat tapaturmavakuutettuja.

Täyshoitohinta

Täyshoitohintaan sisältyy edellisten lisäksi huone asuntolassa sekä aamiainen ja päivällinen arkipäivisin noutopöydästä. Asuntolassa on noin 70 paikkaa. Huoneet ovat yhden hengen huoneita soluissa, joissa on kolmesta neljään huonetta, keittiö, wc ja suihku. Yhden hengen huoneista huoneen koko vaikuttaa hintaan.

Asuntolassa on myös yksiöitä. Huonehintaan sisältyy sähkö, vesi ja lämpö. Opiskelija-asuntolassa asuminen on tuettua asumista ja sellaisenaan hyvin edullista Helsingin Kallion yleiseen hintatasoon verrattuna.

Avoimet korkeakouluopinnot

HEOn ylipisto-opintolinjojen hintaan sisältyy avoimen korkeakoulun opintoja kunkin opintolinjan tarjonnan ja ehtojen mukaisesti.

Kirjastot

Korkeakouluopintojen tenttikirjoja ei tarvitse välttämättä hankkia itselle. HEO sijaitsee maamme suurimpien akateemisten kirjastojen välittömässä läheisyydessä. Tenttikirjat saa yleensä helposti lainattua kirjastoista.