DSC1746

Aloita opintosi HEOssa - aikuiskoulutusta Helsingin Kalliossa!

Media-, taide- ja yliopisto-opintoja

HEO Helsingin Kalliossa on Suomen suosituin vapaan sivistystyön koulutukseen erikoistunut kansanopisto. Tarjoamme kulttuuri- ja media-alan opintoja sekä upean mahdollisuuden valmistautua ammattikorkeakouluun tai aloittaa yliopisto-opinnot ja edetä akateemiselle uralle.  Tietoa hakemisesta tästä linkistä.


Hakeminen

Hakemus täytetään netissä. Hakulomake löytyy täältä.
 
Opintotoimisto (09) 7742 420, heoinfo@heo.fi

HEO Kulttuuri: Laadukasta taideopetusta

HEO Kulttuuri tarjoaa laadukasta taideopetusta teatterin, kirjoittamisen, musiikin ja kuvallisen ilmaisun aloilla. Opiskelu painottaa käytännön tekemistä ja keskittyy elokuva- ja TV-ilmaisuun, esiintymiseen, käsikirjoittamiseen, teatteriohjaamiseen, musiikkiin tai lauluntekoon. Tavoitteena on tukea opiskelijan luovuutta sekä antaa teknisiä perustaitoja. Samalla harjaannutaan ammatillisiin työskentelykäytäntöihin ja valmentaudutaan ammatillisiin opintoihin yliopistossa ja ammattikorkeakoulussa.

HEO Media: Kouluttaudu ja verkostoidu mediaan

HEO Media on erikoistunut viestintään ja on yksi tunnetuimpia alansa oppilaitoksia. Erityisvahvuutenamme on moniosaaminen ja tarkoin ohjattu käytännön tekeminen. Tämä merkitsee laaja-alaista opetusta, kiinnostavia yhteistyöprojekteja ja kannustavaa palautetta. HEO Mediassa voit opiskellla journalismia ja visuaalista viestintää. Opintotarjonnassa on myös mobiilipelien suunnittelu.

HEO Media on harppaus eteenpäin, jos tavoitteenasi on viestinnän opinnot ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa. HEOssa opit alan käytännöt, jotka voivat johtaa sinut myös suoraan työelämään. Keskellä Helsinkiä meillä on toimivat yhteydet pääkaupunkiseudun mediataloihin. Media on kiehtova ja niin on sen opiskelukin!


HEO Yliopistoon: Väylä yliopistoon

HEOssa voit suorittaa yliopisto-opintoja ja parantaa valmiuksiasi pyrkiessäsi yliopistojen tiedekuntiin tai ammattikorkeakouluun. Jokaisen linjamme ohjelmaan sisältyy tehokasta yliopisto-opetusta pienryhmissä sekä monipuolinen valmennuspaketti eri tiedekuntien valintakokeisiin.