Siirry sisältöön

Journalismiopiskelijoiden lopputyö Trombit 25 vuotta

HEO kansanopiston journalismiopiskelijoiden kevään lopputyö 11.3.–12.4.2024 on samalla Trombitin juhlavuosi.

Opiskelijat tuottavat kuukauden ajan journalistista sisältöä osoitteeseen www.trombit.net(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) ja paikallisradioon taajuudella 107,4 Mhz. Trombit tuottaa uutisia, haastatteluja, henkilökuvia, urheilua, musiikkia, menovinkkejä, videoita, valokuvia ja kuvareportaaseja sekä toimitettua radio-ohjelmaa. Opiskelijaradio Trombit FM kuuluu Helsingin seudulla taajuudella 107,4 Mhz. Lähetyksen striimi on kuultavissa myös Trombitin sivustolta. Sisältötuotanto: HEOn journalismiopinnot. https://www.heo.fi/opintotarjonta/journalismiopinnot/(avautuu uuteen ikkunaan)

Facebook: HEOTrombit

Instagram: heotrombit

Lisätietoja:

Raimo Ahonen

Trombitin päätoimittaja

Journalismiopintojen linjanjohtaja

raimo.ahonen@heo.fi(avautuu uuteen ikkunaan)