Siirry sisältöön

Hae Työelämän digiosaajaksi ma 3.10. klo 9.00!

HEOn suosittu digikoulutus saa jatkoa. Keväällä 2023 käynnistyy jälleen uusi maksuton digitaitokoulutus. Ilmoittautuminen koulutukseen avautuu maanantaina 3.10. klo 9.00. Ole valmiina!

Työelämän digiosaaja -koulutus on suunnattu niille, jotka tarvitsevat vahvistusta työelämänsä digitaitoihin. Kurssi voidaan suorittaa lähiopetuksena tai monimuotoisesti läsnäolo ja etäopiskeluna. Koulutuksen kesto on 17 viikkoa. Kurssi on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen (JOTPA) rahoittama ja osallistujalle maksuton.

Voit osallistua Työelämän digitaidot -kurssille joko lähiopetusryhmään tai monimuotoryhmään. Lähiopetusryhmässä opiskellaan opettajan ohjauksessa opistolla arkipäivisin klo 15.30-18.45. Monimuotoryhmässä opiskellaan ohjatusti verkossa ja lähijaksoilla arkipäivisin klo 16-17.30. Kurssi alkaa 25.1. ja päättyy 26.5.2023.
Lue lisää koulutuksen verkkosivuilta.
Ilmoittautuminen kursseille käynnistyy maanantaina 3.10. klo 9.00. Tervetuloa opiskelemaan Suomen suosituimpaan kansanopistoon!