Siirry sisältöön

Opistovuosi oppivelvollisille koulutuksessa vapaita paikkoja

Hae mukaan kuvataiteen, pelialan, musiikin ja musiikkiteknologian opintoihin.

Opistovuosikoulutus on peruskoulun päättäneille, vuonna 2006 tai sen jälkeen syntyneille oppivelvollisille. Heille lukuvuosi HEOssa maksuton. Koulutus kestää 34 opiskeluviikkoa. Syyslukukausi alkoi keskiviikkona 17.8. ja päättyy perjantaina 16.12.2022. Kevätlukukausi alkaa maanantaina 9.1. ja päättyy keskiviikkona 17.5.2023. Opetus on arkipäivisin maanantaista perjantaihin. Opistovuosi on laajuudeltaan 53 opintopistettä. Yksi opintopiste vastaa 27 tunnin opiskelua. Opintosisällöt jakautuvat erikoistumisopintoihin 29 op ja yhteisiin opintoihin 24 op.

Oppivelvollisuuskoulutuksen täydennyshaku on käynnissä nyt. Lue lisää ja täytä hakemus: Opistovuosi oppivelvollisille