raharat

Mitä hintaan sisältyy?

Lukuvuosi on kokonaisuus. Emme veloita monisteista tai muista materiaaleista lisämaksuja. Asuntolassa asuville kuuluu täysihoito, ja muualla kuin opistolla asuville opiskelupäivinä monipuolinen ja herkullinen noutopöytälounas. Kaikkien opiskelijoiden opintojen hintaan sisältyy siis maksut ja palvelut sekä yksi lämmin ateria arkipäivisin opiston ravintolassa. Opiskelu HEOssa on päätoimista ja opiskelijat ovat oikeutettuja hakemaan Kelan opintotukea ja opintotuen asumislisää. Kaikilla opintolinjoilla on sama hinta.

Opintojen perushinta

Opintojen hinta on 3480 €/lukuvuosi. Summa on mahdollista maksaa 8 erässä eli 435 €/erä. Hinta sisältää opintosuunnitelman mukaiset luennot, tentit, harjoitukset, projektityöt, retket ja vierailut sekä kaikki tarvittava atk-, media- ja monistemateriaalit. Hintaan sisältyy myös lounas noutopöydästä joka arkipäivä. Opiskelijat ovat tapaturmavakuutettuja.

Täyshoitohinta

Täyshoitohintaan sisältyy edellisten lisäksi huone asuntolassa sekä aamiainen ja päivällinen arkipäivisin noutopöydästä. Asuntolassa on noin 70 paikkaa. Suurin osa on yhden hengen huoneita soluissa, joissa on neljä huonetta, keittiö, kaksi wc:tä ja suihkua. Tarjolla on myös kahden hengen huoneita. Yhden hengen huoneista isolla ja pienellä on eri hinta. Asuntolassa on myös yksiöitä ja kaksioita. Huonehintaan sisältyy sähkö, vesi ja lämpö. HEO sijaitsee Helsingin Kalliossa; opiskelija-asuntolassa asuminen on tuettua asumista ja hyvin edullista jo alueen hintatasoon verrattuna.

Avoimet korkeakouluopinnot

HEO Yliopistoon -opintolinjojen hintaan sisältyy avoimen korkeakoulun opintoja seuraavasti: historian, kasvatustieteiden ja psykologian, liikunta- ja terveystieteiden ja valtiotieteiden opintojen hintaan sisältyy kahdet perusopinnot. Kauppatieteiden opintoihin sisältyy yhdet perusopinnot ja kansantaloustieteen kurssi. HEOn mediaopintojen Visuaalisen journalismin ja Urheilutoimittajan opintolinjojen hintaan sisältyy yhdet perusopinnot. Kulttuurilinjojen Käsikirjoittamisen opintolinjan hintaan sisältyy luovan kirjoittamisen perusopinnot. 

HEOssa voi lisämaksusta ottaa useampia arvosanaopintoja. Lisämaksu on yliopiston perimä omakustannushinta. Perus- ja aineopinnot kelpaavat yleensä sellaisenaan suorituksiksi tulevissa korkeakouluopinnoissa.