9 (1 of 1)2 (1 of 1)

eSports — elektroninen urheilu

eSports-opinnoissa perehdyt elektronisen urheilun kilpapelaamiseen ja pelinomaiseen harjoitteluun sekä urheilulliseen elämäntapaan. Opinnot sisältävät fyysisen kuntoilun lisäksi ravintotietoutta ja säännöllisen unirytmin hallintaa osana arkea. Lukuvuoden aikana osallistut turnaustapahtumiin eSports-opiskelijoista muodostettavilla joukkueilla. Opiskelu HEOssa on päätoimista ja oikeuttaa hakemaan Kelan opintotukea. Koulutus kestää koko opintovuoden. eSportsin opinnot ovat iltaopiskelua.Hakeminen

Hakemus tehdään netissä. Hakulomake löytyy täältä.
 
HEO-info (09) 7742 420, heoinfo@heo.fi


Opintojen tavoitteet

eSports-opiskelun tavoitteena on oman pelaajaprofiilin kokonaisvaltainen haltuunotto:

  • urheilulliseen elämäntapaan ja arjen hallintaan tutustuminen
  • fyysisen harjoitteluohjelman laatiminen ja toteuttaminen

  • keskittymis- ja paineensietokyvyn kehittäminen

  • peliominaisuuksien kehittäminen
  • pelin analysointi ja eri stategioiden hyödyntäminen omassa pelaamisessa

  • tavoitteellinen osallistuminen pelitapahtumiin

Opintojen sisältö

HEOn eSportsin opintolinjalla opiskelijat keskittyvät tietotekniikkaa hyödyntävän kilpaurheilun systemaattiseen ja vastuulliseen valmentautumiseen. Lukuvuoden aikana perehdytään elektronisen urheilun kilpapelaamisen erityispiirteiden ja pelinomaisen harjoittelun lisäksi myös fyysisen kunnon luomiseen ja ylläpitoon sekä mentaaliharjoitteluun. Urheilullisen elämäntapaan kuuluu myös ravintotietous ja säännöllinen uni osana arkipäivän elämänhallintaa. 

Opiskelijat muodostavat pelitiimejä, joilla osallistutaan turnaustapahtumiin. Muodostamme joukkueet kolmen pelin ympärille: Overwatch, CS:GO, Dota 2. Huomioimme tämän opiskelijavalinnoissa. Opinnot sopivat sekä elektronisen urheilun harrastajille että alan ammattilaisiksi suuntautuville.

Opiskelun hintaan sisältyy opetus, opetusmonisteet, opiston atk-laitteiston ja ohjelmistojen käyttö sekä päivällinen arkipäivisin. Asuntolassa asuville kuuluvat lisäksi aamupala ja lounas.