hakuajatjavalintakokeet

Ajankohtaista

2.1.2018

Hyvää alkanutta vuotta - HEOn kevät täynnä tapahtumia

Kevätlukukausi käynnistyi heti vuodenvaihteen jälkeen. Kevät tuo opiskelijoille valon lisäksi projekteja, työharjoittelun, valintakokeisiin valmistautumista, esiintymisiä ja tapahtumia.

Helmi- ja maaliskuussa pääsemme nauttimaan lauluntekijöiden konserteista. Lauluntekijät tuovat uudet biisinsä ensiesittelyyn Ravintola Kapsäkissä maanantaina 5.2 ja Restobar Tenhossa maanantaina 12.2 sekä keskiviikkona 12.3.

Keväänmittaan opintolinjoillamme vierailee useita tunnettuja tähtiä. Heti vuoden alusta musiikin opiskelijat pääsevät vireeseen Stella Polariksen näyttelijäkouluttajan Elina Stirkkisen improvisaatiotunneilla. Musiikkiopintolinjoilla vierailee myös tammikuun alkupuolella Los Angelesissa uraa tekevä musiikkituottaja Nico Stadi, ja helmikuussa saamme vieraaksemme laulaja- lauluntekijä Mariskan ja tuottaja-lauluntekijä Jurekin.


Maaliskuun puolesta välistä huhtikuun puoleen väliin journalistiopiskelijat suorittavat päättötyötään radio Trombitia. Päättötyön myötä pääsemme kuukauden ajan kuuntelemaan ja seuraamaan radiotuotantoa, joka lähetetään HEOn omasta radiostudiosta!


Huhtikuussa HEOn kulttuuri- ja taideviikot valloittavat KOKO teatterin ja yleisön kahdeksi viikoksi. KULTA -viikot järjestetään 3.4-14.4, ja se sisältää draamaa, teatteria, lyhytelokuvia, musiikkia, konsertteja ja taidenäyttelyitä sekä eSports tapahtumia.

Kaikista kevään tapahtumista ilmoittelemme ajankohtaistapalstalla, someissa ja viikkotiedotteissa - pysy kanavillamme!


_MG_4690a-print


Palaa otsikoihin