hakuajatjavalintakokeet

Ajankohtaista

11.10.2017

HEO GET 2GETHER - Lukuvuoden ensimmäiset opiskelijabileet

HEOn opiskelijakunta järjestää lukuvuoden ensimmäiset opiskelijabileet torstaina 12.10. Ilta alkaa jännittävällä rastiradalla Kallion sykkeessä ja huipentuu ravintola Baarikärpäseen.

Rastirataa varten muodostetaan joukkueet, joihin pääset ilmoittautumaan 26.9. alkaen aulan ja ruokalan välisellä ilmoitustaululla. Huomaathan, että joukkueita on rajallinen määrä, joten nopeat syövät hitaat. Rasteja on seitsemän, ja jokaisen rastin aihe liittyy koulumme eri aloihin. Paras joukkue voittaa mahtavan palkinnon! Edustathan linjaasi teemavärin mukaisesti. Opintolinjasi teemavärin voit tarkistaa ilmoitustaululta tai Facebook tapahtumasta. 

Tapahtuma ei ole pakollinen, mutta opiskelijakunta toivoo innokasta osallistumista. Mikäli et pääse mukaan rastiradalle, voit silti tulla mukaan iltabileisiin. Ilta jatkuu klo. 21 eteenpäin Baarikärpäsessä, joka on varattu vain HEOn opiskelijoille. Luvassa on mm. live-esiintyjä ja muuta hupaisaa. Ilta loppuu valomerkin välähdykseen klo. 4.

Lisätietoja saat alla olevasta Facebook tapahtumasta, HEO tiedottaa sähköpostista ja opiskelijakunnalta.Ilmoittaudu Facebook tapahtumaan tästä.
heo bileet
Palaa otsikoihin