SISUSTUSSUUNNITTELU HEO23

Haluatko sisustussuunnittelijaksi? Opiskele HEOssa sisustussuunnittelua

Sisustuksen ja sisustussuunnittelun koulutus - opintovuosi Helsingin Kalliossa

Oletko kiinnostunut sisustuksesta, stailauksesta ja sisustussuunnittelusta? Onko Sinulla tavoitteena sisustussuunnittelijan työ? Oletko hakemassa sisustusarkkitehtuuri- tai korkeakouluopintoihin?


Opintojen sisältö

Sisustussuunnittelu -linjan opintovuoteen kuuluu mm. sisustussuunnittelua, stailaamista ja somistamista sekä julkisissa tiloissa että yksityisissä tiloissa. Mallintaminen ja mallintamisohjelmien käyttö, työpajat sekä käytännön projektit ovat osa sisustussuunnittelun linjan opiskelua.

Sisustussuunnittelulinja antaa valmiuksia toimia sisustussuunnittelijana, somistajana tai stailistina tilallisissa projekteissa sekä hakea sisustusalan korkeakouluopintoihin. 

Oppiaineina ovat mm. tilasuunnittelun perusteet, somistus, lavastus, stailaus, materiaalioppi, tietokoneavusteinen suunnittelu sekä visuaalisen suunnittelun perusteet, luova-ajattelu ja taidehistoria. Lukuvuoden aikana valmistaudutaan ja valmentaudutaan kevään valintakokeisiin ja ennakkotehtäviin.

Opiskelu sisustussuunnittelulinjalla kestää yhden lukuvuoden. Opetus on pääosin iltaisin maanantaista perjantaihin klo 15.00–20.00 välisenä aikana.